Spuiten

Wilt u binnen schilderwerk met een snel en mooi resultaat? Kies dan voor muurverf spuiten. In plaats van de verf met rollers aan te brengen, wordt het op de muur gespoten wat altijd zorgt voor een mooi en strak resultaat.

Dit strakke resultaat komt doordat er geen aanraking is met de ondergrond bij het opbrengen. De verf wordt gelijkmatig aangebracht om een zo egaal mogelijk oppervlak te creëren. Nadat het gedroogd is, is er nauwelijks nog structuur te zien. Een andere optie is om juist wel structuur te zien. Dit wordt gedaan door het spuiten van muurverf op gepleisterde of spack muren. Door het muurverf spuiten kan de verf makkelijk op moeilijke plekken komen.

Met muurverf spuiten komt er doordat er geen directe aanraking is met de ondergrond wel verf in de lucht, vandaar dat er grondig afgeplakt en afgedekt dient te worden. Toch bespaart u met muurverf spuiten geld in vergelijking met het aanbrengen van muurverf door middel van rollers en is het eindresultaat strakker.

Muurverf spuiten kan op de volgende ondergronden:

  • Nieuw gestucte muren of plafonds;
  • Bestaande muren of plafonds;
  • Gipswanden en granolwanden.
  • Tevens zijn er nog meer ondergronden mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

Voorbewerken
Oneffenheden in de muren of plafonds kunnen met het spuiten niet worden gecorrigeerd, dit dient dus altijd van te voren gedaan te worden. Deze tijd verschilt per muur, in sommige gevallen is er geen tot weinig aandacht nodig aan het glad maken van uw muur. In andere gevallen moeten wij eerst reparaties aan uw muur uitvoeren.

Afplakken
Aangezien de verf ook in de lucht komt, plakken en dekken wij alles goed af. Denk hierbij aan uw vloer, kozijnen, ramen, plinten, deurposten en uw interieur. Kortom; alles waar geen verf op dient te komen. Hierdoor zijn al uw spullen vrij van de spuitnevel die ontstaat bij het muurverf spuiten.

Go to top